Kanelbollar

1 pkt ekologiska kikärtor
65 g jordnötssmör
7 st färska dadlar
1,5 msk kanel
1 tsk ekologiskt äkta vaniljpulver
1 tsk kardemumma

Häll kikärtorna i ett durkslag och låt vätskan rinna av. Mixa dem därefter med en stavmixer tillsammans med dadlar, jordnötsmör, kanel, kardemumma och vaniljpulver till en slät och fast deg. Rulla till små bollar i önskad storlek och ställ i kylen en stund innan servering.

20121001-104012.jpg20121001-104021.jpg20121001-104033.jpg


5 kommentarer på inlägget “Kanelbollar”

  • Agnes

    Snyggt!! :D

    2012-10-01 kl 22:21
  • Malin

    Jag gjorde dessa med pepparkakskryddor igår, fantastiskt gott! Som mjuk pepparkaka:)

    2012-10-02 kl 11:09
  • andrealarsson

    Åh vad smart!! Det ska jag prova kväll :) Lät hur gott som helst!

    2012-10-02 kl 13:07
  • Alice

    HUR gott som helst! Snor receptet och länkar :)

    2012-10-04 kl 17:18
  • andrealarsson

    Självklart :) Visst var de så himla goda? Jag var inne på din blogg och skulle skriva där :) men det gick inte att kommentera!

    2012-10-05 kl 07:32

Kommentera

stats